ILUMINAT SMART LED

Soluții de iluminat Smart LED

Iluminat SMART de exterior

 

Aparatele de iluminat moderne sunt de înaltă performanță din punct de vedere energetic, utilizând tehnologie LED, cu o durată de viață mult mai lungă decât lămpile de iluminat tradiționale, de circa 50000 de ore de funcționare, reducându-se astfel numărul de înlocuiri ale lampilor și costurile aferente.

Aparatele de iluminat pentru exterior cu tehnologia LED sunt de două tipuri: stradal – tip 1 si pietonal – tip 2. Puterea lor se alege în urma efectuării calculelor luminotehnice pentru fiecare profil tip.

 

Aparatele de iluminat LED sunt echipate cu componente de comunicație wireless și cu balasturi electronice, ce permit programarea acestora pentru funcționarea pe diferite nivele de putere, pe diferite paliere orare, puterea lor alegându-se în urma efectuării calculelor luminotehnice.

lampa-led

Un sistemul de iluminat SMART este conceput să lucreze în sistem dimming astfel încât după ora 12:00 (00:00) gradul de iluminare să se reducă cu până la 50% pentru o perioadă de 6 ore (00:00 – 06:00), asigurându-se astfel eficiența maximă pentru perioadele cu activități reduse pe perioada nopții, reducându-se consumul și costurile totale cu peste 30% doar din această aplicație.

iluminat-led

Iluminat SMART de interior

Componenta de iluminat interior inteligent este monitorizată și controlată dintr-un dispecer în funție de programul de lucru și evenimentele desfășurate în clădire.

Analizând arhitectura și tipul clădirii se poate optimiza printr-un software special modul de funcționare al sistemelor de iluminat de interior astfel încât să corespundă standardului ISO 50001.

smart-liluminare-interior